Uradna himna Evropskega prvenstva v odbojki 2019

Poleg udeležbe naše reprezentance, Slovenija na prvenstvu igra pomembno vlogo tudi kot gostiteljica, saj bodo, poleg Nizozemske, Belgije in Francije, tekme potekale tudi na naših tleh.

Doletela pa nas je še ena prav posebna čast. Organizatorji EP v odbojki 2019 so namreč za uradno himno prvenstva izbrali skladbo slovenske glasbenice Eve Pavli.

Himna s povezovalnim naslovom – Let`s Go Together že odmeva na domačih, pa tudi na tujih radijskih postajah, vedno bolj prepoznavna je pri ljubiteljih odbojke, Evropska odbojkarska zveza pa je skladbo umestila tudi na vrh uradne odbojkarske »playliste«.

 

 

Skladbo, prežeto s športnim duhom, ki bodri tako navijače, kot športnike, bomo kmalu lahko slišali tudi v živo. Eva Pavli, Miss Angel in Jeremy Lior so skladbo prvič v živo predstavili 12. septembra, na otvoritveni tekmi v ljubljanskih Stožicah, nastopili pa bodo tudi v Parizu, na zaključni slovesnosti pred finalom. 

NAGRADNA IGRA

Z vse športne navdušence, ki so hkrati tudi ljubitelji glasbe, pa je tu tudi nagradna igra. Vsi imetniki pretočnih platform (streaming servisov) lahko sodelujejo v nagradni igri in zadanejo vstopnico za odbojkarsko tekmo na izbranem prizorišču (Nizozemska, Belgija, Francija ali Slovenija) ali pa odbojkarsko žogo. Več informacij o nagradni igri je dostopnih na povezavi: https://fpt.fm/app/22044/eurovolley-men.