Tekmovanje Akademije Finance za Najboljše letno poročilo

Takole je IPF, k.o. v preteklem letu na tekmovanju, ki ga je organizirala Poslovna akademija Finance, prejel eno glavnih nagrad oz. oceno Najboljše letno poročilo med drugimi organizacijami za leto 2021:

Časnik Finance je kar 22 let podeljeval edino in najbolj prestižno strokovno nagrado v poslovnem poročanju, to je najboljše letno poročilo. Nagrade so bile namenjene različnim podjetjem, finančnim ustanovam in drugim organizacijam ter razdeljene na več področij glede na vsebino in komuniciranje letnega poročila.

 

IPF se je povabilu odzval vsako leto in z letnimi poročili praviloma prejel tudi najvišje nagrade, kar nekaj let so bila poročila ocenjena kot najboljša v svoji kategoriji.

 

Letos se je tekmovanje zaključilo. Kar pa ne pomeni, da se z letnim poročilom, ki ga pripravimo vsako leto, ne bomo še naprej trudili in ustvarili izdelek, ki bi ponovno upravičil naslov najboljšega. Prav tako bomo pri pripravi tudi v prihodnje upoštevali vsa priporočila, ki jih je akademija podajala kot komentarje k letnim poročilom.

 

Poročilo je seveda mnogo več, kot zgolj izdelek za tekmovanje, saj se z njim predstavljamo širši javnosti.

 

Letno poročilo za leto 2022 in tudi nekaj poročil iz minulih let, lahko najdete tukaj.