Izpeljan seminar za organizatorje prireditev

Vam besedna zveza ”organizacija dogodkov” požene adrenalin po žilah, vendar vam dih zastane ob vseh pravnih vidikih omenjene dejavnosti? Prav to je razlog za organizacijo celodnevnega izobraževanja.

Tako so zapisali na spletni strani organizatorja dogodka, Eventnika, z naslovom 'Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov', ki so ga na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani izpeljali pred nekaj dnevi.

 

 

Na enem mestu so predstavili vse predpise in prakse v zvezi z organizacijo dogodkov. Z naborom predavateljev so zajeli širok spekter znanj, ki so jih udeležencem predstavili v obliki uporabnih nasvetov in nazornih primerov iz prakse. Poleg že ustaljenih predpisov pa so pozornost namenili tudi trendom današnjega časa.

 

 

 

Poleg kreativnih plati izvedbe je izjemno pomemben tudi pravno formalni vidik. Zato je bil dogodek namenjen tako poklicnim kot ljubiteljskim organizatorjem dogodkov.

 

 

Med povabljenimi predavatelji je bil tudi IPF k.o., predavateljici Ajda Kožar in Katarina Kladnik pa sta govorili o uporabi fonogramov, prijavi IPF-ju, spletnem portalu ter ostalih pomembnih informacijah ob organizaciji dogodka.

 

 

Fotografije: Siniša Kanižaj/ Eventnika