Kaj je novega pri Niki?

Založba Nika je predstavila novosti, ki so jih ta mesec ponudili na slovenski glasbeni sceni in napovedala nekaj še prihajajočih. Med aktualnimi, ki vam jih ponujamo v poslušanje, ne preslišite Eda Sheerana, BQL in ponovno izdani album Tango In The Night skupine Fleetwood Mac.

Ed Sheeran

Med najbolj vročimi novostmi na svetovni glasbeni sceni je album pop kantavtorja Eda Sheerana. Divide - ÷ prinaša dva aktualna singla Castle On The Hill in Shape Of You, Sheeran pa pravi, da je album njegovo najboljše delo v petletnem podiranju rekordov v globalnem glasbenem prostoru.

BQL
Koroški duo BQL je na letošnji Emi osvojil nagrado občinstva s pesmijo Heart Of Gold. Brata Anej in Rok single predstavljata še na platformah za streaming glasbe. V zadnjih dneh ju ne morate preslišati na radijskih postajah, priloženi video pa ima že več kot milijon ogledov.

James Blunt 
Britanski pevec James Blunt je pred desetimi leti Evropo prepričal z balado You`re Beautiful. V letu 2017 predstavlja novi album The Afterlove.

 

Fleetwood Mac
Na police ponovno prihaja štirinajsti album britansko-ameriške skupine Fleetwood Mac Tango In The Night. Album je doživel sodobno zvočno prenovo in bo navdušil vse ljubitelje njihove ter dobre glasbe. Z njega predstavljamo eno njihovih največjih uspešnic Little Lies.

Gorillaz
Vračajo se Gorillaz. 28. aprila bodo predstavili četrti album Humanz. Štiričlanska skupina, ki jo vodita Damon Albarn (Blur) in Jamie Hewlett predstavlja skladbo Saturnz Barz, s katero napovedujejo novo ploščo.

Vir: nika.si