O organizaciji dogodkov od a do ž

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bo 10. aprila potekalo celodnevno predavanje Pravno formalni vidiki organizacije dogodkov.

Gre za dogodek, ki ga organizira podjetje Eventnika, kjer bodo s strani različnih pristojnih organizacij predstavljeni predpisi in prakse v zvezi z organizacijo dogodkov. Ustanoviteljica podjetja Eventnika, Nika Močnik, ki sicer vodi tudi mnoga izobraževanja za organizatorje dogodkov, je s svojo ekipo na enem mestu želela združiti organizatorje dogodkov, agencije in ostale ponudnike storitev, ki imajo skupni interes.

 

Program zajema pomembne teme s posameznimi predavatelji:

Ministrstvo za notranje zadeve, Mestna občina Ljubljana, zdravstvena asistenca in požarna varnost na dogodkih, varovanje na dogodkih, pa IPF in Sazas.

Na okrogli mizi z gosti o trendih v organizaciji dogodkov.

V popoldanskem delu bo govora o zavarovanju dogodka, novostih pri registraciji udeležencev, fotografiranju, GDPR in protokolu.

Vse o uporabi fonogramov, prijavi IPF-ju, spletnem portalu ter ostalih pomembnih informacijah ob organizaciji dogodka bodo udeleženci izvedeli tudi od ene izmed predavateljic, Ajde Kožar, vodje oddelka Prireditev na IPF, k.o..

 

Foto: Marko Delbello Ocepek

Več informacij in prijave na eventnika.si